(097) 77-236-77
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(097) 77-236-77
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри
2

Термометри для м'яса

Підібрано 4 товари
  • Діапазон вимірювання температури: від -50 °C до +300 °C
  • Максимальна температура вимірювання: до +500 °C
Є в наявності
290
  • Діапазон вимірювання температури: від -40 °C до +300 °C
  • Максимальна температура вимірювання: до +500 °C
Є в наявності
1 814
  • Діапазон вимірювання температури: від -40 °C до +300 °C
  • Максимальна температура вимірювання: до +500 °C
Є в наявності
1 625
  • Діапазон вимірювання температури: від -40 °C до +250 °C
  • Максимальна температура вимірювання: +250 °C
немає в наявності

Кондитерський термометр є зручним та корисним винаходом. Такий прилад представлений у продажі у широкому асортименті. З його допомогою вимірюється температура різних продуктів без прямого контакту із ними. Потрібно направити пристрій на продукт, і через декілька секунд на екрані з'явиться результат. Використовують такий пристрій найчастіше у кондитерських майстернях.

Термометр для шоколаду – важливий кондитерський вимірювальний прилад. Це незамінний помічник у процесі вимірювання температури глазурі, шоколаду, різних кремів. Застосування такого типу пристрою скорочує витрати, пов'язані з псуванням продуктів при перегріві шоколадної маси. Без кулінарного термометра не обійтися, якщо ви на професійному рівні випікаєте.

А інфрачервоний термометр для тандира, у свою чергу, дозволяє проводити вимірювання внутрішньої та зовнішньої стінки тандира.

Переваги харчових пірометрів:

  1. Якісні матеріали виготовлення та збірки;
  2. Високоточні показники;
  3. Швидкі вимірювання;
  4. Наявність підсвічування дисплея;
  5. Безпечний та простий у застосування пристрій;
  6. Універсальність – використовувати обладнання можна не лише на кухні;
  7. Невелика ціна.

Більше того – застосовуючи такий пристрій, немає ризику забруднитись і обпектися. Крім цього, він є вигідним і з погляду економії, оскільки його не доводиться мити та очищати.

Якщо ви шукаєте, де купити термометри для м'яса та шоколаду в Україні, зайдіть в інтернет-магазин. Тут можна замовити якісні харчові термометри.

Часті питання про термометри для м'яса

Ціни на пірометри у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 290₴
  • Максимальна ціна: 1814₴
  • Середня ціна: 1243₴
Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00