(097) 77-236-77
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(097) 77-236-77
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри
3

Термометри для м'яса з виносним щупом

Підібрано 4 товари
  • Діапазон вимірювання температури: від -50 °C до +300 °C
  • Максимальна температура вимірювання: до +500 °C
Є в наявності
290
  • Діапазон вимірювання температури: від -40 °C до +300 °C
  • Максимальна температура вимірювання: до +500 °C
Є в наявності
1 814
  • Діапазон вимірювання температури: від -40 °C до +300 °C
  • Максимальна температура вимірювання: до +500 °C
Є в наявності
1 625
  • Діапазон вимірювання температури: від -40 °C до +250 °C
  • Максимальна температура вимірювання: +250 °C
немає в наявності

Термометр для м'яса з виносним щупом – незамінний кухонний помічник, як серед професіоналів, так і для любителів кулінарної справи. Використовуючи цей прилад, можна приготувати різні страви із збереженням їх корисних та смакових якостей.

Переваги обладнання:

  • Спрощує процес приготування страв, які потребують контролю температури;
  • Відрізняється простотою у використанні та в обслуговуванні, а також надійністю;
  • Універсальний прилад, за допомогою якого можна виміряти температуру будь-якого м'яса (стейки, шашлики);
  • Дозволяє отримати точні температурні дані;
  • Електронні моделі таких пристроїв сповіщають користувачів про досягнення необхідної температури спеціальним звуковим сигналом.

Як працюють термометри

Для вимірювання температури м'яса, щуп (стрижень цього приладу) необхідно вставити в шматок м'яса перед завершенням процесу приготування. Щоб не допустити спотворення показників температури, важливо уникнути попадання в жир і кістку. Не потрібно часто проколювати м'ясо, щоб не випливав зайвий сік.

У продажі можна знайти такі види термометрів для кухні:

  1. Цифрові чи електронні. Це найзручніші та найпоширеніші на сьогодні в Україні пристрої, оскільки дозволяють досягти максимально точних результатів. Вони є компактними та досить прості у застосуванні.
  2. Механічні. Найпростіші та невеликі за розміром прилади зі звичайною шкалою зі стрілкою.

Купити якісні кухонні термометри можна в інтернет-магазині за доступною ціною.

Часті питання про термометри для м'яса з виносним щупом

Ціни на пірометри у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 290₴
  • Максимальна ціна: 1814₴
  • Середня ціна: 1243₴
Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00