(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри
1

Коптильня для холодного копчення

Підібрано 12 товарів
Сортування:
  • Популярні
  • Дешевше
  • Дорожче
  • Новинки
  • По знижці
  • З відгуками
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Комплект холодного копчення Дід Коптенко 66х38х31 мм
Топ продажів
Є в наявності
7 620
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Комплект холодного копчення Daddy Smoke (64)
Топ продажів
Made in Ukraine
Є в наявності
7 880
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
10 930
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
18 380
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
10 820
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
16 870
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сиру, сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: односекційні
  • Тип нагріву: тирса
Коптильня з гідрозатвором СИЛА (960002)
-7%
Є в наявності
4 144-290 ₴
3 854
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сиру, сливи, сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: односекційні
  • Тип нагріву: тирса
Коптильня з гідрозатвором СИЛА (960003)
-7%
Є в наявності
2 202-154 ₴
2 048
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сиру, сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: односекційні
  • Тип нагріву: тирса
Коптильня з гідрозатвором СИЛА (960001)
-7%
Є в наявності
3 574-250 ₴
3 324
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: сталь, хромована сталь
  • Вид: для гарячого копчення, для холодного копчення, для гарячого та холодного копчення
  • Для приготування: шашлику, риби, птиці, м'яса, стейків, сосисок, овочів
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: дрова, вугілля
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення, для холодного копчення, для гарячого та холодного копчення
  • Для приготування: сиру, сливи, сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: багатосекційні
  • Тип нагріву: тирса, дрова
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для холодного копчення
  • Для приготування: сиру, сливи, сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: односекційні
  • Тип нагріву: тирса
немає в наявності

Копчення - особлива технологія приготування продуктів, яка часто застосовується як професійними кухарями, так і на домашній кухні. Найголовніше при цьому - суворе дотримання основ цієї технології для створення екологічно чистої та безпечної для здоров'я людини їжі. Якщо говорити про саме копчення, то ця технологія передбачає два методи - холодне та гаряче. Вони відрізняються між собою температурою обробки сировини та тривалістю процесу. В обох випадках також потрібне спеціальне обладнання, яке дозволяє продукувати дим з потрібною температурою. На цій сторінці нашого каталогу ми пропонуємо купити коптильню холодного копчення, за допомогою якої можна легко приготувати м'ясні, рибні продукти, сало, сир та іншу їжу, повністю безпечну для вживання.

Коптильня холодного копчення: специфіка роботи

З точки зору конструкції ці пристрої являють собою компактний короб з міцного металу зі знімною кришкою. Зовні виріб віддалено нагадує будиночок, усередині оснащується решіткою, гідрозатвором та термометром. Продукція промислового формату використовується на виробництвах, що дозволяє отримати великі обсяги продукції для продажу. Побутові моделі передбачають використання в будинку, на дачі, у невеликих кафе чи закусочних. У більшості випадків в якості паливного матеріалу у них використовуються дрова, тріска, тирса. Є також електричні моделі, що допускають застосування в умовах квартири.

Процес холодного копчення відрізняється від гарячого, передбачаючи досить тривалий період за часом - від 4-5 днів до кількох тижнів. Відмінності полягають у температурному режимі - він не повинен бути вищим за 35 градусів. Сам процес готування полягає не у запіканні, а у випаровуванні зайвої рідини. Паралельна обробка ароматним димом надає надзвичайно привабливих смакових якостей.

Основні переваги готування таких продуктів, що забезпечує коптильня холодного копчення, полягають у наступному:

  • оригінальний смак, який дуже подобається багатьом гурманам;
  • тривалий термін збереження товарів - від 6 днів до півроку;
  • практично повна безпека всіх вітамінів, корисних компонентів та ін.;
  • ідеальна текстура готового продукту злегка підсушена, що дозволяє зручно розрізати та стильно сервірувати страву.

Особливо важливо приділити увагу заготівлі палива. Щоб отримати дим потрібної якості, фахівці радять застосовувати суху тирсу. При цьому не можна допускати спалаху відкритого вогню - для процесу потрібно невелике тління, що утворює дим. Бажано в цій справі задіяти деревину осики, або вільхову, кленову. Також рекомендовано заготовити заздалегідь тріску плодових дерев - таких, як яблуня, вишня, груша. Неприпустимо підпалювати хвойну деревину, яка при тлінні виділяє кіптяву. Крім того, хвоя має сильний специфічний аромат, який забиває смак копченості. Також неприпустима і кора, що містить шкідливі домішки.

Коптильня холодного копчення: купити недорого в інтернет-магазині Storgom

Сучасні виробники забезпечують досить великий вибір продукції подібного плану, замовити яку можна з нашого каталогу. Ми забезпечуємо товари тільки від найкращих, перевірених виробників, які гарантують тривалий термін експлуатації та ефективність роботи.

У нас можна купити моделі, виготовлені з міцного металу, що передбачають холодне копчення домашніх ковбас, м'яса, сала, риби, сирів та інших продуктів. Інформація про ціну та технічні характеристики кожної товарної позиції знаходиться безпосередньо на сторінці сайту. Тут же у вас є можливість швидко підібрати та оформити замовлення на відповідну модель. У разі потреби наші менеджери готові надати кваліфіковану консультацію. Оплатити товар можна будь-яким зручним для вас способом - онлайн-платежами чи банківською карткою. Доставка можлива в Україні по всіх містах із залученням послуг транспортних служб. Кияни та гості столиці можуть забрати свій товар самовивозом із торгових точок нашого магазину.

Часті питання про коптильня для холодного копчення

Ціни на коптильні у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 2048₴
  • Максимальна ціна: 18380₴
  • Середня ціна: 9081₴

Відео про коптильні

Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00