(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри
1

Коптильня для гарячого копчення

Підібрано 18 товарів
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
Коптильня двох'ярусна Palisad 420x270x175 мм, 0,5 мм, Camping (69540)
Топ продажів
Є в наявності
602
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
Є в наявності
20 110
  • Оплата частинами А БАНК
    3
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Оплата частинами ПУМБ
Безкоштовна доставка
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на вугіллі
Є в наявності
33 499
  • Оплата частинами А БАНК
    3
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Оплата частинами ПУМБ
    3
Безкоштовна доставка
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
Є в наявності
846
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
Є в наявності
1 093
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
Є в наявності
1 670
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на вугіллі, на опилках
Є в наявності
1 428
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: листовий метал
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: односекційні
  • Тип нагріву: на опилках
немає в наявності
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: сталь, хромована сталь
  • Вид: для гарячого копчення, для холодного копчення, для гарячого та холодного копчення
  • Для приготування: шашлику, риби, птиці, м'яса, стейків, сосисок, овочів
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на вугіллі, на дровах
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення, для холодного копчення, для гарячого та холодного копчення
  • Для приготування: сиру, сливи, сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: багатосекційні
  • Тип нагріву: на дровах, на опилках
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: листовий метал
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на вугіллі
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса, ковбаси, стейків, сосисок, овочів
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: на опилках
немає в наявності

Приготування їжі власноруч приносить не лише задоволення, а й значну користь для здоров'я. Домашня коптильня гарячого копчення - це ідеальний спосіб урізноманітнити свій раціон, насолоджуючись смачними та корисними продуктами, приготованими з душею. На відміну від промислових продуктів, ви контролюєте процес копчення, обираєте натуральні інгредієнти та уникаєте додавання шкідливих консервантів.

Особливості коптильні гарячого копчення

Коптильні для гарячого копчення, представлені на ринку України, розрізняються за типом використовуваного палива, конструкцією і призначенням.

1. Тип палива:

  • на дровах: використання натуральних дров дає змогу домогтися насиченого аромату і смаку. Деревина фруктових дерев надає особливої пікантності продуктам;
  • на вугіллі: забезпечують стабільне горіння і рівномірну температуру;
  • на тирсі: тріска та тирса різних порід деревини додають унікальні нотки до смаку продуктів.

2. Конструкція:

  • стаціонарні: встановлюються на постійному місці, часто мають великі розміри і дають змогу коптити великі обсяги продуктів;
  • переносні: компактні та мобільні, які ви можете купити для використання на природі або дачі.

3. Розміщення:

  • вертикальні: продукти розташовуються вертикально на гачках. Такі коптильні займають менше місця і зручні для копчення риби та ковбас;
  • горизонтальні: продукти укладаються на решітки горизонтально. Підходять для копчення м'яса, птиці, сирів.

4. Кількість секцій:

  • односекційна: проста у використанні, підходить для невеликих обсягів;
  • двосекційна: дає змогу одночасно коптити продукти і тримати їх у теплі або використовувати різні рівні температури;
  • багатосекційна: професійна коптильня для гарячого копчення, що дає змогу одночасно готувати різні види продуктів або великі обсяги.

Де придбати коптильню гарячого копчення?

Купити коптильню гарячого копчення за розумною ціною можна в інтернет-магазині Storgom.ua. Ми допоможемо вибрати відповідну саме вам модель.

Часті питання про коптильня для гарячого копчення

Ціни на коптильні у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 602₴
  • Максимальна ціна: 33499₴
  • Середня ціна: 8464₴

Відео про коптильні

Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00