(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри
1

Коптильня для гарячого копчення

Підібрано 17 товарів
Сортування:
  • Популярні
  • Дешевше
  • Дорожче
  • Новинки
  • По знижці
  • З відгуками
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Коптильня двох'ярусна Palisad 420x270x175 мм, 0,5 мм, Camping (69540)
Топ продажів
Є в наявності
602
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: листовий метал
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: односекційні
  • Тип нагріву: тирса
Коптильня одноярусна Силумин 4820149872469
-7%
Є в наявності
744-52 ₴
692
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
20 110
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: вугілля
Є в наявності
37 799
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
846
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: вугілля
Є в наявності
30 399
  • Оплата частинами ПриватБанк
    3
  • Оплата частинами Monobank
    3
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
1 093
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
2 042
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса, вугілля
Є в наявності
1 428
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
1 670
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
2 247
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
2 535
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
1 959
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
Є в наявності
1 749
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: листовий метал
  • Вид: для гарячого копчення
  • Для приготування: сала, риби, птиці, м'яса
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: тирса
немає в наявності
  • Конструкція: стаціонарні
  • Матеріал: сталь, хромована сталь
  • Вид: для гарячого копчення, для холодного копчення, для гарячого та холодного копчення
  • Для приготування: шашлику, риби, птиці, м'яса, стейків, сосисок, овочів
  • Кількість секцій: двосекційні
  • Тип нагріву: дрова, вугілля
немає в наявності
  • Конструкція: переносні
  • Матеріал: сталь
  • Вид: для гарячого копчення, для холодного копчення, для гарячого та холодного копчення
  • Для приготування: сиру, сливи, сала, риби, птиці, м'яса, ковбаси
  • Кількість секцій: багатосекційні
  • Тип нагріву: тирса, дрова
немає в наявності

Ніхто не сперечатиметься з тим, що продукти, приготовані власними руками, є найсмачнішими, поживнішими та кориснішими. Особливо це стосується м'ясної, рибної продукції, а також овочів та фруктів. Традиції робити домашню буженину, ковбаси, сало, коптити чорнослив, груші та інші дари природи давно відомі українцям. І якщо раніше це робили переважно у печах, то на сьогоднішній день виробництво пропонує спеціальні коптильні гарячого копчення, купити які можна за цілком доступною ціною. Такий пристрій стане корисним придбанням для будинку, дачі, а також для невеликих підприємств громадського харчування. Єдина умова щодо його експлуатації - встановлення на відкритому повітрі та наявність запасу особливої паливної сировини.

Коптильня гарячого копчення: особливості конструкції та роботи

Пристрої цього виду виготовляються із металів. Зазвичай це чавун, жароміцна або нержавіюча сталь. Зовні такий виріб схожий на невеликий будиночок, що утворює всередині ємність для складання продукту, що обробляється. Кожна коптилка гарячого копчення доповнюється полицями-решітками, що дозволяють вентилювати повітрям. У нижній частині знаходиться днище, куди вкладається паливо. Також там є піддон для збирання розтопленого жиру та соку. У верхній частині передбачена знімна кришка, завдяки якій дим від палива, що тліє, накопичується всередині ємності. З його допомогою відбувається процес повільного копчення.

Для правильного процесу дно має бути розігріте до 30-350 градусів. При цьому потрібно максимально уникати обвуглювання палива, так як на продукти в цьому випадку осідатиме сажа. Температура копчення становить приблизно 120 градусів, диму при цьому має бути стільки, щоб риба чи м'ясо візуально погано проглядалися.

Основні різновиди пристроїв

Коптильня гарячого копчення є досить компактним приладом. Використовувати її можна практично у будь-якій ситуації - залежно від зовнішнього виконання. Сучасні користувачі можуть набути моделей наступного характеру:

  1. Стаціонарні - встановлюються в одному місці, без переміщення надалі, через свою потужність і практичність забезпечують велику продуктивність;
  2. Міні-варіанти - зразкова їх вага становить близько 20 кг, при необхідності його можна легко транспортувати в потрібне місце;
  3. Похідні - коптилки гарячого копчення, купити які можна в розбірному вигляді, призначені переважно для туристичної сфери.

В якості основного палива такі вироби використовують деревину різних порід. Фахівці рекомендують задіяти стружку бука, вільхи чи дуба. Також дуже добре зарекомендували себе дрова з плодових порід - черешня, груша, абрикос, яблуня.

Окремо варто відзначити варіанти коптилень, що працюють від газового пальника. У таких пристроях процес копчення запускається після прогорання каміння вулканічного походження, яке нагрівається від вогню на газі.

Наші пропозиції

На просторах інтернету можна знайти багато різних порад з приводу самостійного виготовлення коптилки для продуктів. Однак, як показує практика, більшість споживачів воліє недорого придбати готові варіанти пристроїв. Зробити це можна в інтернет-магазині Storgom, де вибір товарів досить широкий.

У продажу представлена продукція, відзначена знаком якості від найкращих виробників - таких, як LUND, Силумін та ін. Купити моделі можна для приготування копченого м'яса, сала, риби, домашніх ковбас, сиру, птиці, слив. При виборі необхідного пристрою покупці враховують такі особливості:

  • тип нагріву - газова плита, тирса, дрова;
  • матеріал, що використовується для виробництва - листовий метал або сталь;
  • кількість секцій усередині - одна, дві або більше;
  • робоче положення - горизонтальне чи вертикальне.

Для замовлення обраного товару просто заповніть спеціальну форму прямо на сайті, вказуючи місто для доставки в Україні. Наші покупці можуть оплатити товар будь-яким зручним для себе способом - банківською картою або онлайн-платежами. Мешканці Києва можуть скористатися опцією самовивезення.

Часті питання про коптильня для гарячого копчення

Ціни на коптильні у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 602₴
  • Максимальна ціна: 37799₴
  • Середня ціна: 7512₴

Відео про коптильні

Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00