(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри
1

Коптильня для гарячого копчення

Підібрано 18 товарів
Сортування:
  • Популярні
  • Дешевше
  • Дорожче
  • Новинки
  • По знижці
  • З відгуками

Приготування їжі власноруч приносить не лише задоволення, а й значну користь для здоров'я. Домашня коптильня гарячого копчення - це ідеальний спосіб урізноманітнити свій раціон, насолоджуючись смачними та корисними продуктами, приготованими з душею. На відміну від промислових продуктів, ви контролюєте процес копчення, обираєте натуральні інгредієнти та уникаєте додавання шкідливих консервантів.

Особливості коптильні гарячого копчення

Коптильні для гарячого копчення, представлені на ринку України, розрізняються за типом використовуваного палива, конструкцією і призначенням.

1. Тип палива:

  • на дровах: використання натуральних дров дає змогу домогтися насиченого аромату і смаку. Деревина фруктових дерев надає особливої пікантності продуктам;
  • на вугіллі: забезпечують стабільне горіння і рівномірну температуру;
  • на тирсі: тріска та тирса різних порід деревини додають унікальні нотки до смаку продуктів.

2. Конструкція:

  • стаціонарні: встановлюються на постійному місці, часто мають великі розміри і дають змогу коптити великі обсяги продуктів;
  • переносні: компактні та мобільні, які ви можете купити для використання на природі або дачі.

3. Розміщення:

  • вертикальні: продукти розташовуються вертикально на гачках. Такі коптильні займають менше місця і зручні для копчення риби та ковбас;
  • горизонтальні: продукти укладаються на решітки горизонтально. Підходять для копчення м'яса, птиці, сирів.

4. Кількість секцій:

  • односекційна: проста у використанні, підходить для невеликих обсягів;
  • двосекційна: дає змогу одночасно коптити продукти і тримати їх у теплі або використовувати різні рівні температури;
  • багатосекційна: професійна коптильня для гарячого копчення, що дає змогу одночасно готувати різні види продуктів або великі обсяги.

Де придбати коптильню гарячого копчення?

Купити коптильню гарячого копчення за розумною ціною можна в інтернет-магазині Storgom.ua. Ми допоможемо вибрати відповідну саме вам модель.

Часті питання про коптильня для гарячого копчення

Ціни на коптильні у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 602₴
  • Максимальна ціна: 72990₴
  • Середня ціна: 12561₴
Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00