(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри

Тріски

Підібраний 61 товар
  • Вид: тріски
  • Запах: черешня
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Тріска для копчення Daddy Smoke Черешня (30020005)
Топ продажів
Є в наявності
69
  • Вид: чіпси
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Дерев'яні чіпси для копчення риби Weber (17665)
Топ продажів
Є в наявності
559
  • Вид: чіпси
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Дерев'яні чіпси для копчення свинини Weber (17664)
Топ продажів
Є в наявності
559
  • Вид: чіпси
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Дерев'яні чіпси для копчення яловичини Weber (17663)
Топ продажів
Є в наявності
559
  • Вид: тріски
  • Запах: дуб
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
69
  • Вид: тріски
  • Запах: бук
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
69
  • Вид: пелети
  • Призначення: для мангалу
Є в наявності
1 599
  • Вид: чіпси
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
559
  • Вид: чіпси
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
559
  • Вид: бруски
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
729
  • Вид: тріски
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для розпалювання багаття, для розпалювання камінів/печей
Є в наявності
1 400
  • Вид: тріски
  • Запах: вишня, дуб, клен
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
1 269
  • Вид: бруски
  • Запах: яблуня
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
1 750
  • Вид: тріски
  • Запах: вишня
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
650
  • Запах: віскі
  • Призначення: для розпалювання багаття, для мангалу, для коптильні
Є в наявності
1 521
  • Вид: тріски
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
650
  • Вид: пелети
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
1 499
  • Призначення: для розпалювання багаття, для мангалу, для коптильні
Є в наявності
1 521
  • Вид: тріски
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
650
  • Вид: бруски
  • Запах: яблуня
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
759
  • Вид: дошки
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
779
  • Вид: пелети
  • Запах: гікорі
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
1 269
  • Вид: тріски
  • Запах: гікорі
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
589
  • Призначення: для розпалювання багаття, для мангалу, для коптильні
Є в наявності
1 521
  • Запах: яблуня
  • Призначення: для розпалювання багаття, для мангалу, для коптильні
Є в наявності
1 521
  • Вид: тріски
  • Запах: яблуня
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
650
  • Вид: тріски
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
1 400
  • Вид: пелети
  • Для приготування: сала, риби, м'яса, овочів
  • Призначення: для розпалювання багаття, для мангалу, для коптильні
Є в наявності
3 141
  • Запах: вишня
  • Призначення: для розпалювання багаття, для мангалу, для коптильні
Є в наявності
1 521
  • Вид: пелети
  • Запах: вишня, клен, гікорі
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
1 269
  • Для приготування: сала, риби, м'яса, овочів
  • Призначення: для розпалювання багаття, для мангалу, для коптильні
Є в наявності
2 792
  • Вид: тріски
  • Запах: бук
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
399
  • Вид: чіпси
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
559
  • Вид: тріски
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
549
  • Вид: дошки
  • Для приготування: сала, риби, м'яса
  • Призначення: для мангалу, для коптильні
Є в наявності
1 999
  • Вид: тріски
  • Запах: яблуня
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
589
  • Вид: тріски
  • Запах: мескіт
  • Для приготування: риби, м'яса
  • Призначення: для коптильні
Є в наявності
589
  • Вид: пелети
  • Запах: яблуня
  • Для приготування: м'яса, овочів
  • Призначення: для вугільного гриля
Є в наявності
1 269
  • Вид: пелети
  • Запах: мескіт
  • Для приготування: м'яса
  • Призначення: для вугільного гриля
Є в наявності
1 269
  • Вид: пелети
  • Призначення: для мангалу
Є в наявності
1 599

Копчення - це стародавній спосіб приготування та консервації їжі, який надає стравам неповторного смаку та аромату. Тріска для копчення - це подрібнена деревина, яка використовується для надання продуктам особливого аромату і смаку під час копчення. Вона підходить для різних типів коптилень, грилів і мангалів.

Види тріски

Ви можете купити тріску для копчення різних видів:

  1. Вільха і клен: універсальна тріска для коптильні, яку ви можете купити, підходить для всіх видів м'яса, риби та птиці. Дає легкий солодкуватий аромат із нотками карамелі.
  2. Дуб: ідеальний для червоного м'яса, дичини та жирної риби. Дає насичений димний аромат із легкою терпкістю.
  3. Бук: підходить для всіх видів м'яса і птиці, особливо для свинини і яловичини. Надає копченостям насиченого смаку й аромату з нотками горіха.
  4. Фруктові дерева (яблуня, вишня, груша): ідеальні для птиці, свинини та овочів. Надають копченостям солодкуватий фруктовий аромат і ніжний смак.
  5. Гікорі (пекан): підходить для червоного м'яса, дичини та птиці. Надає копченостям насиченого аромату з нотками бекону.

Рекомендації щодо вибору та використання

Вибір тріски залежить від ваших уподобань і виду продукту, який ви збираєтеся коптити. Для початківців рекомендується використовувати вільху або бук, оскільки вони універсальні і прості у використанні. Для більш досвідчених коптильників можна експериментувати з різними видами тріски, створюючи унікальні поєднання смаків і ароматів.

Поради щодо використання тріски:

  • перед використанням тріску рекомендується замочити у воді на 30-60 хвилин. Це допоможе уникнути загоряння і забезпечить більш рівномірне тління;
  • використовуйте тільки якісну тріску, призначену для копчення. Не використовуйте тріску з хвойних порід дерев, оскільки вона містить смоли, які можуть зіпсувати смак продукту.

Де просто вибрати тріску для копчення?

Якщо ви готові до кулінарних експериментів і вирішили: Куплю тріску для копчення, відвідайте інтернет-магазин Storgom.ua. У нас багатий вибір і найдемократичніші ціни в Україні.

Часті питання про тріски

Ціни на тріски у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 69₴
  • Максимальна ціна: 3141₴
  • Середня ціна: 912₴
Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00