(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(067) 72-295-00
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри

Коптильні

Підібрано 33 товари

Останні відгуки на Коптильні

Бочук Андній, Рівне
19.07.2023
Топова штука. 12 рибин за раз копчу. Велику ногу як хамон тільки копчений за 7 годин готує на будь-яке свято автономно навіть підходити до нього не треба. Зісік час і виймай. Дуже задоволений коптильнею. Покупка для душі і компанії.
Ще..
Корисний відгук? 0 0

Коптильні - пристрої для приготування їжі з використанням диму. Цей метод (копчення) застосовували здавна для продовження терміну придатності продуктів. На сьогодні він набув популярності завдяки своєму унікальному смаку й аромату, досить простому способу приготування риби та м'яса. Існує кілька видів коптилень (холодного і гарячого копчення), кожна з яких має свої особливості і призначена для різних способів копчення. Практично всі вони працюють на дровах, тирсі або вугіллі. Купити коптильню за хорошою ціною можна в спеціалізованих магазинах.

Що таке коптильня і для чого вона потрібна?

Коптилка являє собою закритий простір (найчастіше прямокутної форми), де продукти піддаються впливу диму від спалювання тріски. У процесі копчення їжа насичується димом, що не тільки покращує її смак, а й сприяє її більш тривалому зберіганню.

На коптильні можна приготувати:

  • м'ясо. Починаючи зі свинини і курки, закінчуючи яловичиною і бараниною. Може готуватися у вигляді цільного шматка або ж м'ясних продуктів - ковбас, сосисок;
  • рибу. Лосось, горбуша, скумбрія та інші види риби чудово підходять для копчення, стаючи делікатесом;
  • сири. Копчений сир набуває унікального смаку й аромату.

Види коптилок

Коптильні бувають:

  1. Холодні коптильні, де продукти піддаються впливу диму за низьких температур (у межах 20-30 °C). Процес копчення займає від кількох годин до кількох днів. Важливо підтримувати задану температуру, для приготування продуктів потрібно більше часу. Готова продукція зберігається довше, ніж гарячого копчення.
  2. Гарячі коптильні. У них підтримується температура від 50 до 90 °С. Потрібно менше часу на приготування - процес може займати часу від кількох хвилин до кількох годин. Варто враховувати, що їжа має менший термін зберігання порівняно з холодним копченням.

Ціна на коптильню залежить від:

  • виду коптильні;
  • використаних матеріалів та особливостей конструкції;
  • місткості камери.

Де придбати коптильню за вигідною ціною?

Коптильня - це чудове придбання для тих, хто любить готувати домашні копченості. Вибір необхідної коптилки залежить від ваших уподобань, умов використання і бюджету. В інтернет-магазині STORGOM є широкий вибір обладнання для приготування їжі на вулиці та привабливі пропозиції.

Часті питання про коптильні

Ціни на коптильні у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 602₴
  • Максимальна ціна: 79990₴
  • Середня ціна: 17149₴
Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00