(097) 77-236-77
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
  • Останні переглянуті товари
    Поки історія переглядів порожня

    Під час перегляду товарів - вони будуть тут відображені!

  • Порівняти товари
    Немає товарів в порівнянні

    Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар

  • Ваш список в обраному
    Список бажань порожній

    Додавайте товари в список бажань, діліться списками з друзями і обговорюйте товари разом

  • Кошик
    Кошик
    Ваш кошик порожній

    Додавайте товари, що сподобалися, в кошик

(097) 77-236-77
  • Час роботи
  • ПН - ПТ: 8:30 - 20:00
  • СБ: 9:00 - 18:00
  • НД: 10:00 - 17:00
Хочете, передзвонимо Вам?
Фільтри
1

Аерографи кондитерські

Підібрано 33 товари
Сортування:
  • Популярні
  • Дешевше
  • Дорожче
  • Новинки
  • По знижці
  • З відгуками
1 197
немає в наявності
немає в наявності
немає в наявності
немає в наявності
немає в наявності
немає в наявності
немає в наявності

Кондитерський аерограф - це інструмент, що використовується в кондитерському мистецтві для розпилення харчових барвників, шоколаду, глазурі та інших декоративних матеріалів на торти, печиво, цукерки та інші солодощі.

Переваги використання аерографа для кондитерів

  • Точність: аерограф дозволяє створювати найтонші лінії, ідеально промальовувати дрібні елементи.
  • Рівномірність: забезпечує ідеальне рівномірне покриття.
  • Універсальність: підходить для роботи з різними барвниками: харчовими, кандурином, велюром. Дуже допомагають кондитерам у оформленні своїх робіт аерографи для шоколаду.
  • Економічність: дозволяє раціонально використовувати харчові барвники.
  • Ефективність значно прискорює процес декорування.

При виборі слід звернути увагу на:

  • тип аерографа. Сифонний - матеріал засмоктується з бачка, розташованого знизу аерографа, потоком повітря. Гравітаційний – фарба подається з бачка, розташованого зверху аерографа, під дією сили тяжіння;
  • діаметр сопла. 0.2-0.5 мм - для нанесення тонких ліній, градієнтів. 0.5-1 мм - для шоколаду, нанесення більших елементів, заливки;
  • матеріал. Пластиковий аерограф для торта легкий, недорогий. Якщо ви хочете купити міцніший, зносостійкий аерограф, вибирайте металевий.

Види аерографів

  • Аерографи одинарної дії - подача фарби регулюється лише натисканням на курок.
  • Аерографи подвійної дії - дозволяють незалежно регулювати подачу повітря та фарби.

Для кондитерів-початківців рекомендується купити аерограф кондитерський одинарної дії з соплом 0.3-0.5 мм. Професіоналам підійдуть аерографи подвійної дії.

В інтернет-магазині Storgom.ua є широкий вибір моделей аерографів для кондитерів за прийнятною ціною. Досвідчені консультанти дадуть відповіді на всі питання, допоможуть з вибором відповідного саме вам варіанту, оформлять доставку в будь-яке місто України.

Часті питання про аерографи кондитерські

ТОП-5 дорогих товарів із категорії аерографи:

Ціни на аерографи у 2024 році:

  • Мінімальна ціна: 840₴
  • Максимальна ціна: 11252₴
  • Середня ціна: 5195₴

ТОП 5 новинок у категорії аерографи:

Отримуйте найвигідніші
акції і розпродажі першим
% % %
Дякую
Ви успішно підписалися на розсилку наших акційних пропозицій
Вказаний email вже підписаний на розсилку
Каталог товарів

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00

  • Увійти
  • Реєстрація

ПН - ПТ: 8:30 - 20:00,
СБ: 9:00 - 18:00, НД: 10:00 - 17:00