Кондитерський аерограф - це інструмент, що використовується в кондитерському мистецтві для розпилення харчових барвників, шоколаду, глазурі та інших декоративних матеріалів на торти, печиво, цукерки та інші солодощі.
Переваги використання аерографа для кондитерів
- Точність: аерограф дозволяє створювати найтонші лінії, ідеально промальовувати дрібні елементи.
- Рівномірність: забезпечує ідеальне рівномірне покриття.
- Універсальність: підходить для роботи з різними барвниками: харчовими, кандурином, велюром. Дуже допомагають кондитерам у оформленні своїх робіт аерографи для шоколаду.
- Економічність: дозволяє раціонально використовувати харчові барвники.
- Ефективність значно прискорює процес декорування.
При виборі слід звернути увагу на:
- тип аерографа. Сифонний - матеріал засмоктується з бачка, розташованого знизу аерографа, потоком повітря. Гравітаційний – фарба подається з бачка, розташованого зверху аерографа, під дією сили тяжіння;
- діаметр сопла. 0.2-0.5 мм - для нанесення тонких ліній, градієнтів. 0.5-1 мм - для шоколаду, нанесення більших елементів, заливки;
- матеріал. Пластиковий аерограф для торта легкий, недорогий. Якщо ви хочете купити міцніший, зносостійкий аерограф, вибирайте металевий.
Види аерографів
- Аерографи одинарної дії - подача фарби регулюється лише натисканням на курок.
- Аерографи подвійної дії - дозволяють незалежно регулювати подачу повітря та фарби.
Для кондитерів-початківців рекомендується купити аерограф кондитерський одинарної дії з соплом 0.3-0.5 мм. Професіоналам підійдуть аерографи подвійної дії.
В інтернет-магазині Storgom.ua є широкий вибір моделей аерографів для кондитерів за прийнятною ціною. Досвідчені консультанти дадуть відповіді на всі питання, допоможуть з вибором відповідного саме вам варіанту, оформлять доставку в будь-яке місто України.